2022

Ниво IV: 18-20 януари

Снимка №1 от курс Ниво IV: 18-20 януари
  • д-р Гюллю Мурад Беше истинско приключение и удоволствие да присъствам и да бъда част от практическите ортодонски курсове по Дисциплината Алекзандър! Благодаря на целия екип, на д-р Горялов и всички асистенти, които обръщаха индивидуално внимание на всеки един от нас - организацията беше изключително професионална! За мен, като млад специалист, който тепърва поема по нелекия път на ортодонтията, беше невероятно приятно и мотивиращо да присъствам на поредицата от 5-те нива! Получих широка основа от знания и ценни напътствия. Благодаря Ви за вдъхновението и професионализма!

2022

Ниво V: 16-18 февруари

Снимка №1 от курс Ниво V: 16-18 февруари
  • д-р Нели Бранкова Благодаря на Д-р Горялов за страхотния курс и споделените знания! Много позитивен екип и винаги готови да помогнат! Благодаря ви!

  • д-р Валя Маврова Много благодаря за цялостната организация! Целият екип съдейства още преди курсовете! По време на курсовете се обръща постоянно внимание на всеки детайл и се отговаря на всеки въпрос.Това, което се получава като информация и практика е наистина безценно! Обръща се внимание на всеки малък детайл, защото няма малки неща! Благодаря Ви на целия екип!

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтa, вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм