Случаи от практиката на д-р Иван Горялов

Случаи от практиката на д-р Иван Горялов

Лечение на клас 2
дълбоко покритие

случай на д-р Иван Горялов

Кратко описание на случая

Момиче на 15 години и 4 месеца - в края на активния растеж. Зъбен и скелетен клас 2, дълбока покритие, тясна горна челюст, струпани зъби.

Безекстракционно лечение с метални брекети „Алекзандър“ в двете челюсти с носене на хедгер за коригиране на клас 2 захапката и апарат за бърза експанзия. Стремеж за коригиране на клас 2 захапката, коригиране на дълбокото покритие, разширение на горна челюст, подреждане на зъбите.

Извън ортодонткото лечение: избелване, възстановително дентално лечение.

Споделено от нашата пациентка

„Аз се чувствам най-щастливият човек в момента!!!:)
Всичкото това време, прекарано с екипа, ми достави истинско удоволствие. Те ми дадоха голям стимул в живота и повярваха в мен, че мога да постигна най-блестящата усмивка, усмивката, за която мечтая.
Искам всеки един човек да вярва в мачтите си, те стават наистина реалност!:)
Благодаря от все сърце на всички за голямата подкрепа! Цялото това преживяване ще остане един прекрасен отпечатък в моето съзнание!!!
Продължавайте да радвате все така хората:)
УСИЛИЕ = РЕЗУЛТАТ, гарантирано на 100%!"

Лечение на клас 2
дълбоко покритие

случай на д-р Иван Горялов

Кратко описание на случая

Момче на 14 години и 7 месеца - в активен растеж. Зъбен и скелетен клас 2, дълбоко покритие, силно изразена крива на Шпее, долна челюст ретрудирана, изместена средна линия, струпани зъби, неравна арка на усмивката, неравни гингивални ръбове, абразия на горни и долни фронтални зъби.

Безекстракционно лечение с метални брекети „Алекзандър“ в двете челюсти с носене на хедгер за коригиране на клас 2 захапката. Стремеж за коригиране на клас 2 захапката, дълбокото покритие, изправяне кривата на Шпее, коригиране на средната линия, подреждане на зъбите.

Извън ортодонткото лечение: избелване, пластика на венец, възстановително дентално лечение.

Споделено от нашия пациент

"Не ме бива много в изказванията, но Ви благодаря от цялото си сърце за всичко, което направихте за мен по време и след лечението ми, по пътя към моята СУПЕР усмивка. Вие ми дадохте един нов шанс, едно ново начало, изпълнено с много красиви усмивки.
Не съм срещал и едва ли ще срещна по-добри и отдадени на работата си хора, и най-вече истински професионалисти. Желая Ви все така да подарявате на хората, нещото което ги краси най-много – УСМИВКАТА.
С много обич и благодарност …"

Лечение на клас 3

случай на д-р Иван Горялов

Кратко описание на случая

Момиче на 9 години и 5 месеца. Зъбен и скелетен клас 3, обратна захапка, тясна горна челюст, затруднено носно дишане.

Безекстракционно лечение в две фази:
- фаза 1 с разширение на горна челюст чрез апарат за бърза експанзия и носене на лицева маска за намаляване на клас 3 захапката;
- фаза 2 с метални брекети „Алекзандър“ в двете челюсти, повторно разширение на горна челюст чрез апарат за бърза експанзия и носене на лицева маска за коригиране на клас 3 захапката.

Стремеж за корекция на обратната захапка, подобряване на профила, подобряване на овърджета, наклона на горни и долни резци, подреждане на зъбите, коригиране на затрудненото дишане от УНГ.

Споделено от нашата пациентка

"Радвам се, че след тези много години най-накрая дойде края да нямам брекети. Резултатът е повече от перфектен за мен. Винаги съм си мечтала за такава хубава усмивка.
На целия екип на д-р Иван Горялов пожелавам много здраве, на първо място, много поводи за радост и все така добри и изпълнителни пациенти за напред. На себе си пожелавам много здраве, любов и щастливи мигове.
С много обич!"

Лечение на възрастен със силно струпване и пародонтални проблеми

случай на д-р Иван Горялов

Кратко описание на случая

Жена на 60 години и 2 месеца. Зъбен клас 3, скелетен клас 1, кръстосана захапка при отделни зъби, силно струпване, изместена средна линия, абразия на горни и долни фронтални зъби, множество извадени зъби, множество пародонтални джобове, наличие на корони, мостове, обтурации, коренови лечения, понижено ниво на костта, наличие на черни триъгълни пространства между фронталните зъби.

Безекстракционно лечение с метални брекети „Алекзандър“ в двете челюсти. Създаване на добра клас 1 захапка, коригиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите, коригиране наклона на фронталните зъби, коригиране на средните линии, редуциране на черните триъгълници.

Извън ортодонтското лечение: пародонтално лечение на джобовете, избелване, изгреждане на изтритите зъби, възстановително дентално лечение, шиниране на фронталните зъби.

Споделено от нашата пациентка

"Когато се усмихвам съм щастлва, когато се усмихвам съм безгрижна, когато се усмихвам съм в мир със себе си, когато се усмихвам чуствам, че живея...Усмихвката не ми иска нищо, но ми дава много. Усмихвайте се!!!
Специална благодарност към д-р Иван Горялов, който чрез създадените си железни правила и дисциплина създава чудеса. Прави нещата приятни, перфектни и красиви. Благодарение на изключителният му професионализъм, умение и търпение след 50 години аз отново се опитвам да върна усмивката си, за която кротко и с болка мечтаех. Невероятен, слънчев, лъчезарен, изключително емоционален човек и екип. Кой казва, че мечтите не се сбъдват? ВЯРВАЙТЕ, ИНАТЕТЕ СЕ, ОТСТОЯВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ. Моята мечтата се сбъдна!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

За контакт

Искате да се запишете за курсовете?
Това е много лесно! Изпратете ни контактни данни и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем допълнителна информация.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви отговорим възможно най-бързо.

Този сайт използва бисквитки за по-добро сърфиране. Повече за Поверителност на личните данни и използването на бисквитки.

Съгласен съм