2012

Ниво II: 2 – 3 юни

Снимка №1 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №2 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №3 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №4 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №5 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №6 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №7 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №8 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №9 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №10 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №11 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
Снимка №12 от курс Ниво II: 2 – 3 юни
 • д-р Валерия Тимева - гр. СофияСлед този курс цефалометричният анализ престана да бъде джунгла. Останалото ще се преоткрива с времето.
  Благодарности на д-р Горялов и екипа му за ентусиазма и желанието да бъде споделено това знание!

 • д-р Виктория Кръстева - гр. СофияРадвам се, че имах възможност да посетя този курс, защото получих ценна информация, поднесена по подреден и логичен начин. Благодарна съм за това, че имаше много случаи, за които трябваше сами да определим диагнози и план на лечение.
  До нови срещи и много бъдещи курсове!

 • д-р Надежда Стойнова - гр. БургасМного съм доволна, че съм тук, защото курсът е много добра основа за начинаещ като мен. Харесва ми, че сложната материя започва да изглежда ясна и получаваме ясен протокол за работа.
  Сигурна съм, че ще продължа да навлизам в системата Алекзандър, и Вие и Вашият екип сте най-добрите посланици!

 • д-р Деница Георгиева - гр. СофияБлагодаря Ви за всеотдайността и голямото старание както днес, така и на предишния курс, който посетих. Всеки миг през изминалите два дена беше изключително полезен за мен.
  Желая Ви здраве и много професионални успехи!

2012

Ниво I: 10 – 11 март

Снимка №1 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №2 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №3 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №4 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №5 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №6 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №7 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №8 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №9 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №10 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №11 от курс Ниво I: 10 – 11 март
Снимка №12 от курс Ниво I: 10 – 11 март
 • д-р Стефания Стоименова - гр. СофияКурсът беше чудесен и организацията, също! Аз лично съм много доволна и благодарна.

 • д-р Михаил Далемски - гр. СофияКурсът определено ми хареса. Нямам база за сравнение с други практически ортодонтски курсове, но впечатлението ми е, че нещата са клинично ориентирани - голям плюс! Причислявам себе си също в графата фенове на проф. Алекзандър, определено, от сърце! И затова бях щастлив, че се набляга именно на неговата дисциплина. Лично моето критично усещане, което е строго индивидуално, може би въпрос на израстване (или на пречупване); е, че мениджмънтът и маркетингът са полезно нещо, ако не се прекалява с тях.
  Благодаря Ви още веднъж и до нови срещи!

 • д-р Мила Горбунова - гр. СофияИскам да благодаря на целия Ви екип за прекрасния курс и перфектната организация! За мен беше много ценна практическата работа, която е и основна цел на такива курсове. Нямаше излишна теория, която всеки би могъл да прочете в обема, който го интересува. Много полезни и удобни бяха и помощните материали - най-вече това, че бяха богато илюстрирани с клинични снимки.
  Мислих доста какво да напиша като препоръка или като нещо, което ми е липсвало, но честно казано курсът надмина очакванията ми. Научих много и се ентусиазирах да продължа да се развивам в областта на ортодонтията!
  Пожелавам Ви още много успехи и грейнали усмивки на щастливи пациенти (и курсисти)!

 • д-р Тамара Петкова - гр. ПловдивИскам да благодаря за курса, за знанията и уменията, които ми предадохте. Тези два дни бяха много ползотворни за мен и поставиха основа, върху която да градя.
  Щастлива съм, че се запознах с толкова положителен и усмихнат екип. Пожелавам Ви много бъдещи успехи.
  Още веднъж благодаря.

2012

Ниво III: 26 – 28 октомври

Снимка №1 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №2 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №3 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №4 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №5 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №6 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №7 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №8 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №9 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №10 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №11 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
Снимка №12 от курс Ниво III: 26 – 28 октомври
 • д-р Галина Белева - гр. СофияИзключително щастлива съм, че с ръцете и сърцето си се докоснах до най-дълбоката същност на дисциплината Алекзандър. Успях да изясня доста от неяснотите в хода на лечението и за пореден път да се заредя с неизчерпаемата енергия на екипа на д-р Горялов.
  Благодаря Ви!

 • д-р Кремена Йорданова - гр. ДобричВсеки контакт със системата Алекзандър за мен е малък празник. В момента съм повече от щастлива от това, че имах възможността да участвам в практическия курс за безекстракционно лечение на клас 2 захапка, защото имах възможност да премина на практика през всички етапи от лечението. Огромно Благодаря на проф. Алекзандър, на American Orthodontics и на екипа на д-р Горялов, без които нямаше да се реализира този Празник на ортодонтията в България!

 • д-р Георги Димитров - гр. ХасковоИзключително съм доволен от проведения курс с типодонти на д-р Горялов. На системата Алекзандър пожелавам постоянно усъвършенстване, което още повече да ни улесни в работата!

 • д-р Валентина Табакова - гр. МомчилградЧудесна техника, чудесен екип, много благодарности!

 • д-р Таньо Танев - гр. Стара ЗагораДисциплината Алекзандър ми показа колко красиво и лесно могат да се получат на пръв поглед невъзможни неща. Въпреки това има още доста да се учи. Знанието е сила и дава увереност!

 • д-р Николай Христозов - с. КирковоС всеки следващ курс увереността ми нараства, благодарение на д-р Горялов и неговия екип!

 • д-р Деница Георгиева - гр. СофияИзключително щастлива съм, че имах възможността да участвам в практическия курс за лечение на растящи пациенти с клас 2 захапка, със системата Алекзандър. Благодарение на American Orthodontics, проф. Алекзандър и екипа на д-р Горялов, вече се чувствам много по-уверена в лечението на моите пациенти. Системата на проф. Алекзандър е прекрасна и се надявам скоро да успея да постигна стабилни и красиви резултати с нея. Мисля, че този курс и надявам се следващи подобни курсове ще са изключително полезни за мен!

 • д-р Мария Минчева - гр. ПловдивБлагодаря на д-р Горялов и екипа му за провеждането на този hands-on курс, който ни даде възможност да се докоснем в детайли до отличната система Алекзандър и да имаме увереност да я пренесем реално и с лекота в нашите практики.

 • д-р Валерия Тимева - гр. СофияАз наистина станах фен на дисциплината Алекзандър след като разбрах гениалната простота на Тетрагон плюс. Тогава намерих много отговори на въпроси, които дълго време ме измъчваха в морето на цефалометричните анализи. Реших за себе си, че опорна точка за бъдещото ми развитие ще бъде съвета на проф. Алекзандър: Фокусирайте се! Два сезона- лято и есен носих със себе си лаптоп с дисковете и тетрадките- по време на почивките и уикендите, и дисциплината Алекзандър постепенно се подреждаше, и се разкриваше цялата й красота.
  И когато се събраха въпроси- дойде курса за лечение на 2 клас. Този курс за мен беше чудесно допълнение на лекциите, тъй като на практика усетих действието на механиката, и се научих на много, много малки и важни неща. С нетърпение чакам следващия курс, за да видя на практика още от наученото на теория.
  Пожелавам на целия екип същия ентусиазъм и в бъдеще!
  На проф. Алекзандър пожелавам много, много здраве, възхищението на последователите си той го има отдавна!

2012

Ниво I: 18 – 19 август

Снимка №1 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №2 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №3 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №4 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №5 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №6 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №7 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №8 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №9 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №10 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №11 от курс Ниво I: 18 – 19 август
Снимка №12 от курс Ниво I: 18 – 19 август
 • д-р Миглена Димитрова - гр. ДобричБлагодаря на д-р Горялов и неговия екип за новата информация, която получих. Желая да посетя и следващите курсове. Знанията и опита, които получавам, са много ценни за мен!

 • д-р Валерия Тимева - гр. СофияЗа втори път посещавам курс, организиран от Вас, и смятам, че вече съм на пътя, който търсих доста време. Благодаря!

 • д-р Таньо Танев - гр. Стара ЗагораОчарован съм, оправдаха се очакванията ми! Изключително приятна атмосфера. Със сигурност това няма да е последната ни среща!

 • д-р Георги Димитров - гр. ХасковоНадявам се и аз, някой ден като Вас да се забавлявам при слагането на брекети. Получих едно добро начало за това!

 • д-р Ива Сарафова - гр. СофияПрекрасен курс. Изключително полезен и забавен. С нетърпение очаквам следващия!

 • д-р Недко Попов - гр. Стара ЗагораМного интересен и онагледен практически курс, с ясна насоченост и много конкретна информация. Отлично начало и вдъхновение за практическо приложение на знанията!

 • д-р Надежда Стойнова - гр. БургасМного съм щастлива, че съм на втори курс при д-р Горялов и се затвърждава убеждението ми, че това е уникална за България възможност да получим практически умения в ортодонтията. Поздравления за организяцията!

2012

Ниво II: 22 – 23 септември

Снимка №1 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №2 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №3 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №4 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №5 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №6 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №7 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №8 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №9 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №10 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №11 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
Снимка №12 от курс Ниво II: 22 – 23 септември
 • д-р Таньо Танев - гр. Стара ЗагораПоставихме още една тухла в основите на познанието!

 • д-р Николай Христозов - с. КирковоС този курс, при мен пъзела до много голяма степен се подреди. И нещата започнаха да изглеждат по-лесни!

 • д-р Недко Попов - гр. Стара ЗагораМога смело да кажа, че този курс ми даде много знания и увереност в тази дисциплина. Получих необходимата ми информация по много интересен и логичен начин, поднесена от д-р Горялов!

 • д-р Валентина Табакова - гр. МомчилградТръгвам си от курса с отлични впечатления от поднесената информация и отличната организация. След това посещение се чувствам много по-уверена със знанията, които имах. Те са много по-подредени и избистрени. Бях убедена, че тази лекция и този практичен курс са ми били много необходими. Информацията ми беше поднесена така както само д-р Горялов би я поднесъл. Дълбок поклон и моите най-искрени уважения пред него и целия колектив!

 • д-р Тамара Маринова - гр. ДжебелСлед тези два дни, в които се опитахте да ни обясните за дадените лекции, успях да си подредя мислите за дадените случаи. Научихте ме на един ред, по който да работя. Благодаря!

2012

Ниво III: 23 – 25 ноември

Снимка №1 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №2 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №3 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №4 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №5 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №6 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №7 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №8 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №9 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №10 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №11 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
Снимка №12 от курс Ниво III: 23 – 25 ноември
 • д-р Миглена Димитрова - гр. ДобричАко искате да предадете знания и опит на своите колеги, това е благородство. Обучавах се за втори път в практически курс на д-р Горялов. Бяха ни предоставени най-добрите материали, с които се работи в неговия кабинет. Екипът е млад и не жали сили да обучава колеги от всички възрасти.
  Благодаря на проф. Алекзандър, на д-р Горябов и на фирмите, които ни помагат за провеждането на тези курсове. Ползата за мен и моите пациенти е невероятна. С голям интерес ще посетя и следващите курсове!

 • д-р Виктория Кръстева - гр. СофияБлагодаря на целия екип - организатори и спонсори за прекрасния курс. Дисциплината Алекзандър внесе светлина и логика в ортодонтските ми познания. Научих много практически тънкости, които мога да приложа още утре в кабинета си. Мисля че придобих достатъчно смелост и самочувствие да започна първия си пациент!

 • д-р Весела Василева - гр. СофияБлагодаря на инициаторите, организаторите и спонсорите на този курс. Въпреки, че не съм присъствала на първите два курса съм впечатлена от добрата структура на дисциплината Алекзандър. Чувствам, че имам някаква основа, около която да придобия повече познания и умения.
  Екипът беше много отзивчив и с лекота ни поднасяше новата материя. Радвам се, че организаторите ме убедиха да присъствам на този курс и чакам с нетърпение подходящите пациенти и други курсове!

2012

Практически курс - Дентална фотография 11 август

Снимка №1 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №2 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №3 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №4 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №5 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №6 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №7 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №8 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №9 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №10 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №11 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август
Снимка №12 от курс Практически курс - Дентална фотография 11 август

Този сайт използва бисквитки за по-добро сърфиране. Повече за Поверителност на личните данни и използването на бисквитки.

Съгласен съм