2008

Практически курс - Дентална фотография 7 юни

Снимка №1 от курс Практически курс - Дентална фотография 7 юни
Снимка №2 от курс Практически курс - Дентална фотография 7 юни
  • Валентина и Сергей Ошкини - гр. Велико ТърновоКурс Фотография в денталната медицина - голяма, отговорна и необходима крачка в създаването на прекрасната усмивка! Благодарим Ви за красивата магия, в която ни посветихте! Продължавайте все така да творите и подарявате усмивки и нека животът Ви бъде букет от най-живите и истински усмивки!

2008

Практически курс - Дентална фотография 21 юни

Снимка №1 от курс Практически курс - Дентална фотография 21 юни
Снимка №2 от курс Практически курс - Дентална фотография 21 юни
  • Таня Димитрова, студент по дентална медицина - гр. Стара ЗагораС хиляди благодарности за невероятно ценните нови знания, които получих. Убедена съм, че ще ме накарат да погледна по нов начин към пациентите и наистина оцених нуждата, удоволствието и емоцията в това, да фотографираш и документираш всеки нов случай. С пожелание за още по-големи успехи, хиляди красиви усмивки! Благодаря за невероятно милото и топло отношение!!! С уважение

2008

Практически курс - Дентална фотография 29 юни

Снимка №1 от курс Практически курс - Дентална фотография 29 юни
Снимка №2 от курс Практически курс - Дентална фотография 29 юни
  • д-р Веселина Дукова - гр. РусеДнес Вие за първи път ми показахте колко много означава едно щракване с фотото, колко простичко и с лекота се създават красивите неща и най-важното, че те остават за цял живот! Скоро завърших моето висше образование и си помислих - И сега какво?. Днес с Вас си отговорих: Никога да не спирам да се обучавам и усъвършенствам, да търся млади и свежи хора като Вас - новатори, и то професионалисти! Благодаря Ви за прекрасното отношение! Нека усмивката да не слиза от лицата ви :).

  • д-р Ангел Георгиев - гр. АсеновградИване, благодаря за получените знания относно фотографията в стоматологията! Истината е, че досега при всяка наша професионална и лична среща съм получавал немалко информация от тебе как да правя снимки и как да се усъвършенствам. Днес обаче всичко казано през тези години го получих в много синтезиран вид. Сигурно много стоматолози в България правят снимки, но едва ли го правят по толкова правилен начин като теб. Не смятам обаче, че ти създаде тази система на снимане само на базата на обучението при д-р Рафи Романо и най-вече проф. Уик Алекзандър. Според мен коренът на тази страст се крие много преди да започнем да учим в Стоматологичния факултет - още преди 1996 година, откогато се познаваме. Тогава нямаше компютри и цифрова апаратура, а ти имаше лаборатория в избата на вашата къща. Ясно е, че още тогава си бил спечелил конкурса за снимка - Усмивка на годината. Някой би казал: Глупости - това е било преди 15 години!. Не - казвам аз - и ще цитирам великия духовен учител на България Петър Дънов: Няма минало, настояще и бъдеще - всичко е едно цяло, просто човек се ражда с дадена мисия и я изпълнява, а друг въпрос е кога хората го забелязват и става известен. Просто това е твоята мисия - УСМИВКАТА! Продължавай да я изпълняваш!

Този сайт използва бисквитки за по-добро сърфиране. Повече за Поверителност на личните данни и използването на бисквитки.

Съгласен съм