д-р Мара Маненте и д-р Азура ди Вентура Преждевременно екстрахиране на съседни временни канин и първи молар

Искате ли да научите: 

  • ЗАЩО често се налага преждевременно в едно посещение екстрахиране на съседни временни канин и първи молар?
  • КАК правилно да се процедира в такава ситуация
  • Представяне на случаи и видео демонстрация

 

Заповядайте на специалната безплатна онлайн среща с д-р Мара Маненте и д-р Азура ди Вентура в платформата ZOOM. Осигурен е превод от италиански на български език.


Не пропускайте да зададете всички Ваши въпроси на:
  27 януари 2023 г. (петък) от 18:30 ч.

Какво е необходимо да направите:

  • Да се регистрирате за срещатата
  • Да имате устройство с камера и микрофон (телефон, таблет, лаптоп, настолен комютър)
  • Да се включите поне 5 мин. преди началото на срещата (27 януари от 18:30 часа)

След попълване на формата за регистрация, ние ще потвърдим Вашето участие и ще получите писмо на посочения от Вас в регистрацията имейл.

Очакваме Ви!

Записването за срещата приключи.

Мнения на участници

д-р Николай Дилов
Уникален курс.Получаваш много смислена и много добре синтезирана подкотовка за работа в областа на ортодонтията.Обучението представя най съвременните принципи и методики на работа създадени от един от най-добрите ортодонти в света Професор Алекзандър.Бих препоръчал на всеки лекар по дентална медицина да се запознае с принципите на Професор Алекзандър защото той използва уникални методи които е усъвршенствал повече от четирдесет години.
Завършил обучението през 2022г.
д-р Денис Костов
Поредицата от 5-те нива предоставя информация, която е добре систематизирана. Всеки участник получи индивидуално внимание, подкрепа в практическата част и мотивация. След този курс си тръгвам, здраво стъпил на знание и принципи, които са се доказали през годините, мотивиран и зареден с положителна енергия.
Завършил обучението през 2024г.
д-р Мария Минчева
гр. Пловдив
Благодаря на д-р Горялов и на целият екип от Фабриката за усмивки, че положиха всички тези усилия да разкрият пред нас всички стъпки в Дисциплината Алекзандър!
Завършил обучението през 2020г.
д-р Августина Михайлова-Атева
гр. София
Д-р Горялов,
благодаря Ви за търпението, готовността да преподадете знания на нас начинаещите!
Бъдете здрави!
Завършил обучението през 2014г.
д-р Тамара Петкова
с. Баните
Благодарна съм, че се запознах с вас. Благодаря за ценните знания, които получих за клоузинг луп и омега луп. Всичко ще бъде приложено на практика след кратко време.
Завършил обучението през 2014г.
д-р Деница Колева
гр. Пловдив
За първи път съм на обучение, в което мога да питам всичко и да получа 10 000 пъти повече :). Всички са с изключителна готовност за помощ, без умора... без досада. Почти съм сигурна, че са ходили на курсове за търпение :). Организацията е безупречна, а аз съм още по-сигурна, че ще мога да правя красиви усмивки, защото Вие ще ме научите на това.
Завършил обучението през 2018г.
С благодарност: д-р Галина Белева
гр. София
Доктор Горялов,
с безкрайна благодарност за емоцията, знанията и увереността, която предавате на мен, а и на всички колеги. Детайлно представените знания, опит и умения надграждат и развиват истински добри ортодонти, каквито, вярвайте, се превръщаме случай след случай. За мен е безценна всяка среща.
Успех на Вас и целия екип!
Завършил обучението през 2013г.
д-р Константин Константинов
гр. Монтана
Тридневният курс мина неусетно! Дори за мен не беше курс, на по-скоро fun. Благодаря на д-р Горялов, на Силвана, Теди и Ани за страхотното отношение и изключително позитивна обстановка. С всеки следващ курс, ортодонтията става за мен все повече fun и мисия.
Благодаря Ви!
Завършил обучението през 2013г.
д-р Илияна Атанасова
гр. Варна
Благодаря на Д-р Горялов, Теди, Ани и Митко за вниманието, професионализма, ценните знания и оптимизма, с който всички ме даряват! Една искрена усмивка и от мен! :)
Завършил обучението през 2016г.
д-р Таня Илиева
Курсът е вдъхновяващ! Поставя началото на едно ново преживяване в професионалния ни път. Изключително обогатяващ с нови знания, практически насочен и мотивиращ! Благодаря на целия екип за прекрасното отношение, съдействие и положителни емоции! Бъдете все така отдадени!
Завършил обучението през 2023г.
д-р Мария Минчева
гр. Пловдив
Благодаря на д-р Горялов и екипа му за провеждането на този hands-on курс, който ни даде възможност да се докоснем в детайли до отличната система Алекзандър и да имаме увереност да я пренесем реално и с лекота в нашите практики.
Завършил обучението през 2020г.
д-р Татяна Пашова-Чолакова
гр. Пловдив
Изключителна атмосфера, организация и ползотворно планиран курс! Много съм впечатлена от лекотата на представената информация и подредеността!
Завършил обучението през 2018г.
д-р Миряна Христова
гр. Добрич
Благодаря на всички и специално на д-р Горялов за положителната енергия, безценните практически и теоретични познания, яснотата на изложението и ентусиазма, който излъчвате и давата на хората.
Завършил обучението през 2015г.
д-р Александра Савова
За щастие успях да се докосна отново до тази зареждаща атмосфера, този път като асистент. Погледнат от другата страна, начинът на обучение и работа, ми дава още по-голяма увереност в собствената ми практика и разбира се още повече нови приятели! Огромно благодаря и успех на всеки, който желае да се докосне до тази магия! ♥️
Завършил обучението през 2021г.
д-р Мина Колева
гр. Пловдив
Keep up the good work!
Завършил обучението през 2016г.

Този сайт използва бисквитки за по-добро сърфиране. Повече за Поверителност на личните данни и използването на бисквитки.

Съгласен съм