Среща с д-р Роберто Чиарлантини

Възможност да покажете свои клинични случаи, при които сте приложили механики, научени от практическия курс "Биомеханика при сложни ортодонтски случаи". Може да попитате какво бихте очаквали на следващ етап от лечението или да се похвалите с вече получени резултати.

🌟Какво печелите?

Възможност да споделите работата си и да получите обратна връзка от д-р Роберто Чиарлантини, както и от другите участници на курса и така да подобрите резултатите си!

⏳Времетраене: около 1 час и половина

Осигурен е превод от английски език.


Не пропускайте:
  15 декември 2023 от 16:00 ч.

Изисквания за участие:
да сте участвали в практическия курс "Биомеханика при сложни ортодонтски случаи", който се проведе през май месец тази година;
да се регистрирате за срещата от формата по-долу на страницата;
да се включите по Zoom с реално име, включена камера и микрофон, поне 5 мин. преди началото на срещата (15 декември 2023 от 16:00 ч.);
представяне на случай не е задължително условие за участие;
участници с изключена камера, няма да бъдат допуснати в срещата.

След попълване на формата за регистрация, ние ще потвърдим Вашето участие и ще получите писмо на посочения от Вас в регистрацията имейл.


Какво е необходимо да направите за разглеждане и дискутиране на Ваш случай:
да подготвите презентация на случая, който искате да бъде разгледан по изискванията по-долу;
да запазите място и качите презентацията до 7 декември тук (раздел "Дискусии" във Вашия профил), какъвто е принципът за консултация. Случаят ще бъде потвърден, ако отговоря на изискванията по-долу.

Изисквания за представяне на случай:
попълнен жълт картон на пациента, добавен в презентацията (практикувано на Ниво 2) или диагноза и план на лечението разписани в слайд от презентацията;
фотодокументация и анализ на пациента (практикувано на Ниво 2) Фотодокументация - Инструкции;
снимки с биомеханика от д-р Чиарлантини, евентуално снимки на получен вече резултат;
подготвена презентация* на пациента (Power Point, Keynote, PDF или Word) и качена тук (раздел "Дискусии" във Вашия профил) в рамките на 30 мин. след запазване на място. В случай, че времето изтече, резервираното място ще бъде анулирано.
*Изисква се презентацията да е структурирана по модел, демонстриран в Фотодокументация - Инструкции или шаблоните прикачени към видео лекция "Презентация на пациент по шаблон на Power Point и Keynote?"

Очакваме Ви!

Записването за дискусията приключи.

Този сайт използва бисквитки за по-добро сърфиране. Повече за Поверителност на личните данни и използването на бисквитки.

Съгласен съм